GYEON

Een beoordeling schrijven
#html-body [data-pb-style=PELYICS]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-r…
SKU: 8809973750415
UPC: 8809973750415
€16,00
Hurry up! Current stock:
5 klanten bekijken momenteel dit product

GYEON - Q2M GlassPolish

€16,00
Opties kiezen

GYEON - Q2M GlassPolish

€16,00

Q²M GlassPolish verwijdert efficiënt vlekken, vlekken en lichte defecten van alle soorten autoglas. Het stoft niet en kan gebruikt worden door zowel hand- als machinaal polijsters. We raden het aan als voorreiniger voorafgaand aan het aanbrengen van onze Q² QuickView (en Q² Repel, waar het deel uitmaakt van de Q² View EVO set).

CAPACITEITEN: 120 ML / 250 ML

GYEON zegt :

GLASPOLISH

De unieke formule van Q²M GlassPolish maakt het niet alleen een zeer efficiënt polijstmiddel voor glascoating, maar ook een gemakkelijk te gebruiken reiniger voor elk glasoppervlak. Het verwijdert moeiteloos hardnekkige minerale aanslag en lichte waas op glas.

BINDMIDDEL

Q²M GlassPolish bevat een actief bestanddeel dat helpt bij het hechten van speciale glascoatings zoals Q² QuickView of Q² View EVO - op dezelfde manier als Q² Primer voor al onze verfcoatings.

BEST PRACTICES EN PRO-TIPS VAN YVES HEYLEN

Q²M GlassPolish kan zowel met de hand als machinaal gebruikt worden. Ik gebruik het graag met een roterende polijstmachine (dual-action machine kan ook) met een Q²M Polish Pad (blauw). Gebruik een laag toerental en langzame beweging met gemiddelde druk. Bewerk het product totdat er een licht wazig residu achterblijft. Met behulp van Q²M Prep veegt u het residu weg voordat u verder gaat met het aanbrengen van de coating.