GYEON

Een beoordeling schrijven
#html-body [data-pb-style=LYR7SPR]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-r…
SKU: 8809432677727
UPC: 8809432677727
€18,00
Hurry up! Current stock:
5 klanten bekijken momenteel dit product

GYEON - Q2M DeFrost

€18,00
Opties kiezen

GYEON - Q2M DeFrost

€18,00

Met Q²M DeFrost smelt u in enkele seconden ijs van alle glazen oppervlakken van uw auto. U hoeft niet te schrobben en loopt geen risico uw ruiten te beschadigen. Spuit het erop, laat het reageren en kijk hoe het ijs eraf valt.

CAPACITEITEN: 500 ML / 4000 ML

GYEON zegt :

-40?/?

Q²M Defrost is uitgebreid getest in extreem koude klimaten om de efficiëntie in alle mogelijke omstandigheden te garanderen en u maximaal comfort en veiligheid te bieden bij het zien.

AANRAAKLOZE VEILIGE ACTIE

Dankzij de extreem snelle werking hoeft u alleen maar royaal op het oppervlak te spuiten en u ziet het ijs vrijwel onmiddellijk smelten. Ondanks het feit dat Q²M Defrost extreem hard is voor vorst en ijs, is het absoluut veilig op elk gecoat of niet gecoat glasoppervlak, maar ook in elke andere omringende afwerking.

BEST PRACTICES EN PRO-TIPS VAN YVES HEYLEN

Hier in België hebben we minstens 60 dagen per jaar te maken met bevroren voorruiten. In het koude seizoen heb ik altijd een fles Q²M Defrost in mijn auto - gewoon op het oppervlak spuiten, 30 seconden laten inwerken en één zwaai met mijn ruitenwisser om het ijs te laten verdwijnen.