THE GYEON WAY

WE STREVEN ERNAAR OM UITZONDERLIJKE
CAR CARE PRODUCTEN
TE MAKEN, OP HET GEBIED VAN KWALITEIT,
DUURZAAMHEID EN GEBRUIKSGEMAK.

COATINGS

UITZONDERLIJKE AUTOVERZORGING COLLECTIES
CAR CARE COLLECTIES

Quartz Coatings

Een uitgebreide reeks geavanceerde producten op quartzbasis die een uitstekende oppervlaktebescherming bieden. De Q²-reeks omvat hoogtechnologische coatings voor zowel liefhebbers als professionele detailers.

COATING COLLECTIE
Q2

ONDERHOUD

INNOVATIEF ONDERHOUD

De Q²M collectie biedt een breed gamma innovatieve onderhoudsproducten voor de voorbereiding en het onderhoud van alle voertuigoppervlakken, als aanvulling op het Q² coatinggamma.

ONDERHOUD COLLECTIE
Q2M

ACCESSOIRES

ULTIEME ONDERHOUDSACCESSOIRES

ULTIEME
ACCESSOIRES

Q²M Accessoires zijn een natuurlijke uitbreiding van de standaard Q²M onderhoudslijn, en omvatten hoge kwaliteit borstels, applicators en microvezel doeken.

ACCESSOIRE COLLECTIE

PPF

PAINT PROTECTION FILM

COMPROMISLOZE LAKBESCHERMING

Gyeon is 's werelds eerste fabrikant van autoverzorging die de allernieuwste zelfherstellende lakbeschermingsfolie (PPF) aanbiedt in combinatie met een complementaire lijn van speciale keramische coating- en onderhoudsproducten.

PPF COLLECTION
Film

JACHTEN & BOTEN COLLECTIE

PRODUCTEN VOOR MARIENE VERZORGING

Een uitgebreide lijn van innovatieve maritieme onderhoudsproducten. Reinig, onderhoud en bescherm uw zeevaartuig eenvoudig en efficiënt met gesofisticeerde keramische formules.

MARINE COLLECTIE
Q2R
JACHTEN & VLIEGTUIGEN COLLECTIE

GYEON FAMILIE

Het GYEON Netwerk

Ons wereldwijd distributienetwerk en netwerk van gecertifieerde detailers bestaat uit de belangrijkste groothandelaars en wederverkopers in de sector van de autoverzorging, alsook uit zeer gerespecteerde detailingspecialisten die bedreven zijn in de modernste oppervlakteverzorgingstechnieken.